Veikko Lehti Oy

Veikko Lehti – jätehuollon asiantuntija.

Jätehuoltoyhtiö kiertotalouden arjessa. Olemme osa asiakkaidemme sujuvaa ja ympäristöystävällistä arkea. Tarjoamme puu- ja sahateollisuuden yrityksille jätehuollon ja kierrätyksen, puhdistus- ja lokapalveluiden sekä vaarallisten jätteiden kokonaisvaltaiset ratkaisut. Toimimme ketterästi ja asiakkaan tarpeisiin mukautuen, vahvalla ammattitaidolla.Jätehuolto on osa jokaisen yrityksen lakisääteistä ja vastuullista toimintaa. Asiantuntijamme neuvovat ja opastavat myös jätelainsäädäntöön liittyvissä asioissa ja meiltä saat ajantasaisen tiedon jätteiden keräyksen, varastoinnin ja kuljetuksen asianmukaisesta toteutuksesta.

http://www.youtube.com/watch?v=aJbETnh3oX4

Palvelumme

Alta löydät päätuotteemme. Lisätietoa löytyy www.veikkolehti.fi ja meidän tiimiltä.
Jätelaki uudistuu

Uusi jätelaki vaikuttaa yritysten jätteen lajitteluun 1.7.2022 alkaen. Yritysten on jatkossa lajiteltava jätteet erilleen muista jätteistä, jos niitä syntyy vähintään tietty määrä viikossa. Kilomäärät eri jätejakeissa ovat niin pienet, että velvoite koskee suurinta osaa yrityksiä.Autamme jätteiden lajittelu- ja kierrätysasioissa sekä jäteraportoinnissa ja kirjanpidossa, jotta ne täyttyvät yrityksessänne lain vaatimalla tasolla.

Jätehuolto

Me Veikko Lehdellä olemme apuna usealla paikkakunnalla paikallisesti. Asiantuntijamme osaavat kertoa saatavilla olevista käsittely- ja keräysratkaisuista, jotta jätteiden keräys sekä käsittely saadaan toteutettua kustannustehokkaimmalla ja ympäristöystävällisimmällä tavalla.Räätälöimme jokaiselle asiakkaalle oman jätehuoltoratkaisun perustuen yrityksen toiminnassa syntyviin jätevirtoihin ja käyttäjätarpeisiin. Me myös huolehdimme jätteiden ja materiaalien oikeanlaisesta kierrätyksestä ja käsittelystä.

Vaaralliset jätteet

Vaarallisten jätteiden oikea ja turvallinen käsittelyketju pakkaamisesta loppukäsittelyyn on tärkeä osa ympäristömyönteistä yritystoimintaa. Asianmukaisella vaarallisten jätteiden keräyksellä ja käsittelyllä voidaan vaikuttaa myös jätehuollon kustannuksiin.
Turvalliset keräysvälineet ja tehokas lajittelu pienentää yrityksen jätekustannusta ja toiminnan ympäristökuormitusta. Merkitsemme keräysvälineet asianmukaisesti kuljetusta varten ja noudamme jätteet säännöllisin väliajoin tai tilauksesta.

Yhteyshenkilöt

Ville Vestu

Tuotantojohtaja

ville.vestu@veikkolehti.fi

044 781 8371

Jussi Tarri

Liiketoimintapäällikkö

jussi.tarri@veikkolehti.fi

040 059 8869