USNR

A global leader in the forest products equipment industry

USNR tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja skandinaaviseen sahateollisuuteen. Kuorinta, sahalaitteet ja lautalajittelu – meiltä löydät ne kaikki! USNR yhdistää pitkän laitevalmistuskokemuksen viimeisimpään mittaus ja optimointiteknologiaan. Konepajamme ja päävarastomme Söderhamissa varmistaa, että laitteet ja varaosat täyttävät eurooppalaiset laatustandartit ja ovat nopeasti toimitettavissa.

Tuotteemme

Lautalajittelu

Toimitamme laudankäsittely- ja lautalajitteluratkaisuja kaiken kokoisille sahoille. USNR Nordic tuoteperhe on kehitetty erityisesti keskikoisille sahoille Pohjois-Euroopan markkinoille. Tarjoamme myös suuren kapasiteetin tuore- ja kuivalajittelulaitoksia. Laaduttava lautamittarimme, Transverse High Grader; on saavuttanut suuren suosion Keski-Euroopassa, erityisesti Pohjois-Amerikan markkinoille keskittyneillä sahoilla.

Kuorinta

Tänä vuonna juhlimme maailmankuulun Cambio kuorintakoneemme 70-vuotis juhlavuotta. Koneet ovat ansainneet maineensa korkean luotettavuuden, hellävaraisen kuorintatuloksen ja korkean tuottavuuden ansiosta.

Kokonaiset sahalinjat

Sahalinjoja suunnitellessa voimme yhdistää vannesahoja ja pyörösahoja Catech särmiimme kapasiteetin ja saannon maksimoimiseksi. Lisäämällä tähän USNR mittarit ja optimoinnin voit olla varma, että saat mahdollisimman paljon irti arvokkaasta raaka-aineesta.

Kimmo Piispa

Account Manager

+358 40 552 5046

Kimmo.piispa@usnr.com

 

Jani Myyryläinen

Account Manager

+358 44 555 50 72

jani.myyrylainen@usnr.com

 

Marcus Säteri

Senior Project engineer

+46 70 3434 676

Marcus.sateri@usnr.com

Tule workshopiimme kuulemaan lisää!