USNR vanha

JOHTAVA TOIMITTAJA SAHATEOLLISUUDESSA

USNR on sahateollisuuden kokonaistoimittaja maailmanlaajuisesti. Yhdistämme yli 150 vuoden konetuotannon kokemuksen uusimpaan tekniikkaan ohjauksessa, skannauksessa ja optimoinnissa. USNR toimittaa laitteita koko tuotannollesi. Meiltä löydät muun muassa Cambio-kuorimakoneet, sahalinjat, särmälinjat, tuorelajittelulinjat ja kuivalajittelulinjat. USNR on luotettava kumppani, joka asettaa kannattavuutesi etusijalle.

https://vimeo.com/566132846/25437ce28e

Tuotteemme/palvelumme

Sahalinjat, mukaan lukien kuorimakoneet ja särmät

USNR kehittää kokonaisia ​​ja erittäin tehokkaita sahalinjoja. Teknologiamme on eturintamassa koko prosessin ajan. Cambio on maailman myydyin kuorimakone ja se on lähes 70 vuoden kehityksen tulos. USNR:n sahalinjat ovat saatavana pyörösahoilla, vannesahaoilla ja profiloinnilla. Catech-särmät ovat maailman tehokkaimpia. Jopa 75 kappaleen minuuttinopeudella ja edistyneellä optimoinnilla ne ovat omassa luokassaan.

Skannaus ja optimointi

Koska kukaan ei tunne koneitamme paremmin kuin me, olemme itse kehittäneet ohjaus, skannaus ja optimointi järjestelmät laitteillemme. Kehitämme omia antureitamme ja ohjelmistojamme, ja USNR: n suuri optimointi tiimimme seuraa tarkasti viimeisintä teknologian kehitystä. Auttaaksemme meitä, meillä on itseoppivia järjestelmiä, joissa on tekoäly. USNR: llä on maailmanlaajuisesti käytössä erittäin suuri määrä järjestelmiä, ja meillä on myös omat testausjärjestelmämme asiakkaidemme erityisten tuotteiden näyteskannaukseen.

Tuorelajittelu, kuivalajittelu ja laudankäsittely

USNR tarjoaa kokonaisia ​​raakalaatuja ja säätölaitteita, jotka on mukautettu Pohjoismaiden markkinoille. Toimitamme kaikki tarvittavat oheislaitteet, kuten skannerit, trimmerit, rima- sekä paketointilaitteet ja kuljettimet. Kuten muillakin valmistamilla laitteilla, myös näihin on oma ohjaus ja skannaus / optimointi järjestelmät. Tarjoamme kaikkea kustannustehokkaista ratkaisuista keskisuurille sekä kaikille suursahoille jotka tarvitsevat suurta lajittelu kapasiteettia.

Yhteyshenkilöt

Jani Myyryläinen

Parts Sales and Area Manager

jani.myyrylainen@USNR.com

+358 44 5555 072