Trimble Forestry vanha

TOIMINNANOHJAUS-JÄRJESTELMÄT
RAAKA-AINEHANKINTAAN
SEKÄ SAHA- JA PUUTUOTETEOLLISUUTEEN

Trimble Forestryn ratkaisut ja -palvelut ovat suunniteltu vähentämään riskejä, optimoimaan tuotantoa sekä lisäämään tehokkuutta ja hallintaa vastaamaan raaka-ainehankinnan, tehdasoperaatioiden ja liiketoimintaprosessien tarpeita.

https://youtu.be/YrvK7wu70Ek

Tuotteemme/palvelumme

MEKA

Trimble Forestryn MEKA on kattava ratkaisu toimitusketjun optimointiin aina tukkikentältä valmiiksi tuotteeksi asiakkaalle asti toimitettuna.  MEKA-järjestelmä on täysin räätälöitävissä asiakkaiden tarpeiden mukaan, riippumatta yrityksen rakenteesta ja liiketoiminta-alueesta.

MEKAa käytetään mm. sahattujen ja höylättyjen tuotteiden, kyllästettyjen tuotteiden, pylväiden, pellettien, energiatuotteiden sekä liimapalkkien valmistuksessa. Henkilökuntamme koostuu mekaanisen puunjalostusteollisuuden ammattilaisista, ja meillä on asiantuntemusta räätälöidä MEKA-ratkaisu asiakkaidemme erityistarpeisiin sopivaksi.

CONNECTED FOREST™

CONNECTED FOREST ™ -ratkaisumme on suunniteltu parantamaan tuottavuutta ja virtaviivaistamaan raaka-ainehankintaa.

Tuotevalikoimamme tarjoaa ratkaisuja koko raaka-ainekierron hallintaan: osto, suunnittelu, metsänhoito, korjuu, kuljetus, yrittäjäpalvelut, vastaanotto ja prosessointi.

Yhteyshenkilöt

Mikko Kerkelä

Director of Business Development

mikko.kerkela@trimble.com

+358 400 968235

Matti Lehtola

Account Manager

matti.lehtola@trimble.com

+358 505 181342