Toijalan Koneterä Oy

Kotimaista teräosaamista jo 35 vuoden ajan

Toijalan Koneterä Oy on palvellut suomalaista mekaanista puunjalostusta jo vuodesta 1986 lähtien. Pitkän kokemuksemme ansiosta asiakkaamme voivat luottaa tuotteidemme laatuun ja kykyymme toimittaa teriä joustavasti vaihteleviin tarpeisiinsa. Oma valmistus ja mukautuva konekantamme antavat meille mahdollisuuden räätälöidä kulloiseenkin tilanteeseen sopivan työkalun.

Tuotteet ja palvelut

Pyöröterät

Valmistamme sahakoneiden pyöröteriä sekä KM- että stelliittipaloilla. Halkaisu- ja katkaisukäyttöön tarkoitettujen terien lisäksi myös pelkkahakkureiden ja särmäysyksiköiden pyöröterät ovat erikoisosaamistamme.

Hakettavat terät

Rumpu- ja laikkahakkureiden terät, kuten myös hakettavat terät pelkkahakkureihin ja särmäysyksiköihin kuuluvat myös tuotevalikoimaamme. Raaka-aineiden tuntemus ja oma lämpökäsittely takaavat korkealaatuiset tuotteet tässäkin tuoteryhmässä.

Terähuolto

Terähuollon ulkoistaminen on yhä enenevässä määrin ollut esillä sahalinjojen uudistamisen yhteydessä. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme sekä pyöröterien teroitukset ja uudelleen paloitukset että hakettavien terien teroitukset. Terähuollon toteutamme samalla tinkimättömällä laadulla millä valmistamme myös uudet tuotteemme.

Yhteyshenkilöt

Juha Pietikäinen

Toimitusjohtaja

juha.pietikainen@konetera.com

0201 227 330

Seppo Järvinen

Myyntipäällikkö

seppo.jarvinen@konetera.com

0201 227 333