TKM TTT Finland

Tehokkuutta tekoälystä

TKM TTT Finland on yksi maailman johtavista korkealaatuisten puunjalostusteollisuuden terien ja terähuoltopalveluiden toimittajista. Jo yli 60 vuoden ajan kumppanimme saha-, sellu- ja vaneriteollisuudessa ovat luottaneet tuotteisiimme ja palveluihimme. Akaassa sijaitsevan tuotantolaitoksemme uudenaikaiset laitteet ja motivoituneet työntekijät takaavat erinomaisen laadun nyt ja tulevaisuudessa.

Palvelumme

Suunnittelu

TKM:n teknisillä asiantuntijoilla on vahva kokemus sahakoneista, leikkuusta ja leikkausprosessin tehostamisesta. Optimoimme terät ja leikkaustapahtuman niin, että asiakkaamme saavuttavat parhaan mahdollisen saannon raaka-ainetta säästäen. Erityisesti olemme keskittyneet kehittämään terien toimintavarmuutta talvisahauksessa jäisellä puulla.

Valmistus

Kotimaisessa tuotannossamme yhdistyvät asiantunteva suunnittelu ja jatkuva tuotekehitys, mikä mahdollistaa korkealaatuisten teriemme valmistuksen. Tehokkaiden koneidemme ja lyhyiden toimitusaikojemme ansiosta asiakas saa tuotteemme käyttöönsä nopeasti.

Tekninen tuki ja huoltopalvelut

Asiakkaalla on aina käytettävissään TKM:n tekninen tuki sahauksen tehostamiseen. Suunnittelemme ja optimoimme jokaisen terän sopimaan juuri asiakkaan koneeseen. Tekninen tukemme palvelee jatkuvasti myös huoltoasiakkaita varmistaen parhaan mahdollisen saannon tukista ja hyödyn sahakoneesta.

Huoltopalvelumme on luonnollinen jatkumo kotimaiselle valmistukselle ja suunnittelulle. Oma huoltotiimi tuntee asiakkaan koneet, laitteet ja terät. Jokaiselle terälle on määritelty huolto-ohje, ja huolehdimme säännöllisestä yhteydenpidosta sahaan. Lisäksi oma huoltoautomme noutaa ja palauttaa terät asiakkaalle sovitusti.

Mikko Uusitalo

Toimitusjohtaja / Managing Director

p. +358 201 240 260 

Mikko.Uusitalo@tkmtttfinland.com

 

Tero Mönttinen

Tekninen asiantuntija / Technical Specialist

p. +358 201 240 358

Tero.Monttinen@tkmtttfinland.com

 

Tapio Koivisto

Tekninen asiantuntija / puunjalostusteollisuus / Technical Specialist

p. +358 201 240 330 

Tapio.Koivisto@tkmtttfinland.com

 

Marko Härkönen

Myyntipäällikkö, Puunjalostusteollisuus / Head of Sales, Wood

p. +358 40 773 2107

Marko.Harkonen@tkmtttfinland.com

 

Tule workshopiimme kuulemaan lisää!