Simetek

Teollisuuden laitetoimitukset avaimet käteen -periaatteella

Simetek Works Oy aloitti toimintansa vuonna 1993. Sen jälkeen toimintamme ja toimitilamme ovat kasvaneet vakaasti. Nykyaikaiset toimitilamme sijaitsevat aivan Siilinjärven keskustan tuntumassa, pääliikenneväylien varrella. Yrityksessämme työskentelee noin 50 henkilöä mekaniikkasuunnittelijoista asentajiin ja hitsaajista pintakäsittelijöihin.

Toimitamme laitteet ja muut konepajatuotteet avaimet käteen -periaatteella: mittaamme, suunnittelemme, valmistamme ja asennamme. Lisäksi palveluumme kuuluu asennus-, huolto-,korjaus- ja varaosapalvelu. Teemme myös protosuunnittelua ja -valmistusta sekä tuotekehitystä. Hoidamme pienetkin työt laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa.

Luottamuksesi arvoinen kumppani

Konepaja- ja kunnossapitopalveluita vuosikymmenten kokemuksella

Nykyaikaiset toimitilamme sijaitsevat aivan Siilinjärven keskustan tuntumassa, pääliikenneväylien varrella.

Eri materiaalien  käsittely on tiloissamme osastoitu ja noudatamme muiltakin osin kaikissa työvaiheissamme erityistä siisteyttä.

Yrityksessämme työskentelee noin 50 henkilöä mekaniikkasuunnittelijoista asentajiin ja hitsaajista pintakäsittelijöihin. Lisäksi yhteistyöverkostostamme löytyy kattava määrä eri alojen osaajia.

Teemme tiivistä yhteistyötä eri automaatiotoimittajien ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Hyödynnämme toistemme osaamista, asiantuntemusta sekä uusinta teknologiaa, jotta asiakkaamme saa kauttamme parhaan mahdollisen ja kattavan toimituksen.

 

Tuotteet ja palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua. Joustavien ja yksilöllisten palveluiden avulla takaamme, että asiakkaamme tuotantoprosessi sujuu luotettavasti. Erikoisosaamistamme ovat räätälöidyt laite- ja koneratkaisut sekä yksittäiset- ja kokonaisvaltaiset laitetoimitukset, suunnittelusta asennukseen asti.

Kattavien modernisointi- ja varaosapalvelumme avulla, koneiden ja laitteiden käyttöikä pitenee ja

varmistat laitoksesi parhaan toimintavarmuuden.

Kauttamme saa:

– Kuljettimet- ja kuljetinjärjestelmät
– Kuivaamojärjestelmät, traverssivaunut, kaapelikelaimet yms.
– Koneet ja laitteet
– Modernisoinnit
– Teräsrakenteet
– Varaosat
– Suunnittelu- ja laserkeilauspalvelu
– Asennus-, huolto- ja korjauspalvelu

Kehitetty yhteistyössä SEW kanssa

SimeReelissä kaapeli on aina optimikireydellä

Yhteistyössä SEW-EURODRIVE OY:n kanssa kehitetty SimeReel-kaapelikelain on itsenäisesti toimiva laite, jota ei tarvitse liittää olemassa olevaan automaatiojärjestelmään.

SimeReelin ohjauksessa hyödynnetään taajuusmuuttajan momenttisäätöä‭. ‬Moottorissa on lisäksi pulssianturi‭, ‬jonka ansiosta momentti sopeutuu kelaussuunnan mukaan ja‭ ‬kaapeli on aina sopivalla tiukkuudella‭.‬

SimeReel soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi‭ ‬puuteollisuudessa käytettävien siirto‭-/‬traverssivaunujen‭ ‬virransyöttöön‭. ‬

Olemme SEW-EURODRIVE Oy:n luotettava yhteistyökumppani käyttötekniikan kokonaistoimituksissa, modernisointihankkeissa ja sisälogistiikkaratkaisuissa. Suunnitellaan yhdessä sinulle soveltuva kokonaisuus tai toimituslaajuus.

Pasi Knuuttila

Suunnittelu- ja myyntijohtaja

Puh. 040 3533 260

 

Marko Huuho

Avainasiakaspäällikkö

Puh. 050 473 3980

 

Timo Roivainen

Toimitusjohtaja, laatupäällikkö, myynti

Puh. 040 831 1589

Tule workshopiimme kuulemaan lisää!