Signode Finland Oy

SIGNODE FINLAND OY

Signode on Crown Holdingsin miljardien dollareiden maailmanlaajuinen kuljetuspakkausten pakkausdivisioona, jolla on 80 tuotantolaitosta; 33 Euroopassa, missä on yli 2000 työntekijää. 

Sahateollisuuden kokonaisratkaisujen tuottajana valikoimissamme on laajalti tuotteita, laitteita, työkaluja ja palveluita, joista voidaan räätälöidä sopivia yhdistelmiä loppuasiakkaillemme. 

Tämän vuoksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mielenrauhaa, erinomaista tuottavuutta, alhaisempia elinkaari- ja energiakustannuksia ja tilaisuuden pienentää hiilijalanjälkeä niin nyt kuin jatkossakin.

https://youtu.be/kF9XyiFXhB4

Signode Finland Oy

Tehokkuutta ja turvallisuutta

Erityispitkät PET- MJC 300kg vanneke­lat sekä ASF automaattinen vanteen vaihto ja syöttö parantavat tuottavuutta ja turvallisuutta.

Käytettävyyttä ja laatua

Kuormien käsittely ja kulje­tus turvallista optimoiduilla PET-materiaaleilla. Valmistus Suomessa takaa nopeat toimitukset ja vähentää merkittävästi kokonaispäästöjä.

Kokonaisratkaisut

Täysi valikoima tuotteita, laitteita ja palveluita mah­dollistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme avaimet käteen -ratkaisuja.

Yhteyshenkilöt

Vesa Pulliainen

Account Executive

v.pulliainen@signode.com

+358 40 506 8950

Anne Savela

Account Executive

a.savela@signode.com

+358 40 596 18 18

Mikko Långvik

Proposal Engineering – Europe

m.langvik@signode.com

+358 40 585 1372