Siemens

Tehokkuutta tekoälystä

Katso CME Solutions Oy:n ja Puupietari Oy:n video digitalisaatiohankkeesta, jossa hyödynnettiin Siemensin digitaalista kaksosta.

Haluatko tietää, miten tekoälyllä nostetaan sahateollisuuden tuottavuutta? Avainasemassa ovat älykkäät tekoälyratkaisut, jotka integroituvat saumattomasti tehtaan automaatioon ja nostavat tuottavuuden uudelle tasolle. Sahateollisuuden tehtaillakin syntyy dataa, mutta sitä ei käytetä tai jalosteta laajamittaisesti. Tule kuuntelemaan, kun kerromme käytännön asiakasesimerkkien kautta tekoälyn tuomista hyödyistä.

Ratkaisumme

Tuotannon maksimoiminen

Olipa kyseessä kuivaamon ajoparametrien älykäs säätäminen, ajojärjestyksen optimointi tai eri prosessien sujuvoittaminen datan avulla, tekoälyratkaisumme tähtäävät tuotannon maksimoimiseen. Uskallamme väittää, että jokaisella tehtaalla parannuspotentiaalia on vähintään piirun verran, kun vanhoja kokemuspohjaisia tapoja haastetaan moderneilla tekoälymenetelmillä.

Käytettävyyden optimoiminen

Pelkkä rasvaus ei pidä koneen osia pyörimässä, sillä aina voi sattua jotain yllättävää. Siemensin tekoälyratkaisuilla päästään reaktiivisuudesta proaktiivisuuteen. Näin häiriöt ja kunnossapitotarpeet voidaan tunnistaa jo ennen niiden syntymistä ja näin pitää koneet ajossa silloin kuin pitääkin.

Laadun varmistaminen

Monesti operaattoreilta vaaditaan äärimmäistä tarkkaavaisuutta, mutta läpinäkyvyys eri tuotantovaiheiden ja linjojen väliseen toimintaan on rajallista. Kehittämämme konenäkö- ja muut tekoälypohjaiset ratkaisut parantavat tasalaatuisuutta ja vähentävät vuorojen välistä vaihtelua. Konenäköratkaisut osaavat väsymättömästi tarkkailla prosessia siinä missä operaattoritkin.

Jaakko Rantala

Sales Director

p. +358 50 546 0337

jaakko.rantala@siemens.com

 

Joonas Isoketo

Lead Data Analyst

p. +358 40 570 2166

joonas.isoketo@siemens.com

 

Jukka Uotila

Technical Sales Support Team Manager

p. +358 45 225 2168

jukka.uotila@siemens.com

 

Timo Vesala

Account Manager

p. +358 40 065 3479

timo.vesala@siemens.com

 

Tule workshopiimme kuulemaan lisää!