Siemens Osakeyhtiö vanha

Kohti häiriötöntä tuotantoa – näin toteutat onnistuneen linjauudistuksen

Matka kohti häiriötöntä tuotantoa alkaa Siemensin joustavasta rahoituksesta. Kun valitset markkinoiden parhaat automaatio-, käyttö-, diagnostiikka- ja turvateknologiat sekä virtualisointiratkaisut, vältät virheet ja pysyt aikataulussa. Osallistu Siemensin workshopiin, varmista investointisi onnistuminen ja optimoi laitoksesi tuottamaan enemmän vähemmällä. Kerromme hyödyistä Raute-videon kaltaisten esimerkkien kautta.

https://youtu.be/0oOZrkOsv1I

Palvelumme

Rahoitusratkaisut

Tarjoamme joustavia, yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä rahoitusratkaisuja, joiden avulla yrityksesi voi investoida uusiin sahalinjoihin, koneisiin ja ajoneuvoihin sitomatta pääomaa suuriin kertainvestointeihin tai kuormittamatta maksuvalmiutta.

Digitaalinen kaksonen ja virtuaalinen käyttöönotto

Virtuaalinen käyttöönotto on digitalisaation kulmakivi, joka lyhentää suunnitteluaikaa sekä tarjoaa nopeutta, sujuvuutta ja riskittömyyttä käyttöönottoon. Tuottavuus paranee prosessien optimoinnilla ja digitaalisen kaksosen avulla.

Tuotannon häiriöttömyys

Saumattomasti toimivat teknologiaratkaisut muodostavat perustan häiriöttömälle tuotannolle. Siemensin kokonaisratkaisulla varmistat tuotantolinjan käytettävyyden ja läpinäkyvyyden sekä minimoit häiriötilanteiden keston.

Yhteyshenkilöt

Jaakko Rantala

Myyntijohtaja

jaakko.rantala@siemens.com

+358 50 546 0337

Jukka Uotila

Digitalisaation asiantuntija ja sovellustiimin päällikkö

jukka.uotila@siemens.com

+358 45 225 2168

Timo Vesala

Asiakkuuspäällikkö

timo.vesala@siemens.com

+358 40 065 3479