SEW-EURODRIVE vanha

SAHATEOLLISUUDEN TUOTTEET,
PALVELUT JA RATKAISUT –
YKSI KUMPPANI!

SEW-EURODRIVE Oy on ollut sahateollisuuden kumppanina jo vuodesta 1975. Tervetuloa workshop-tapahtumaamme.

  • Käyttötekniikan uudet ratkaisut
  • Käytettävyyden parantaminen
  • Modernisointihankkeita

Yrityksen pääkonttori ja kokoonpanotehdas toimivat Hollolassa ja huoltokeskukset sekä Hollolassa että Torniossa. Aluekonttorit sijaitsevat Kotkassa, Tampereella, Kuopiossa ja Torniossa. Karkkilassa sijaitseva SEW-EURODRIVE -konsernin tuotantolaitos on erikoistunut suurten teollisuusvaihteiden suunnitteluun ja valmistukseen. 250 käyttötekniikan ammattilaista palveluksessasi! www.sew-eurodrive.fi

 

 

https://youtu.be/6NLG1v6fGXs

Tuotteet/palvelumme

Käyttötekniikan digitalisaatio

Tuotannon tehostuminen edellyttää yhä edistyksellisempiä automaatioratkaisuja. MOVI-C®-modulaarinen automaatiojärjestelmä sisältää ohjelmiston, ohjaustekniikan sekä taajuusmuuttaja- ja käyttötekniikan. Kaikki on integroitu saumattomasti yhteen – myös ennakoiva kunnossapito. Tarjoamme joustavuutta ja tehokkuutta sahateollisuuden käyttöautomaatioon.

Käytettävyyden parantaminen

Nopean ja varman toimituskykymme mahdollistaa kokoonpanotehtaamme Hollolassa sekä huoltokeskuksemme Hollolassa ja Torniossa. Huoltokeskuksissamme korjaamme ja huollamme myös muiden valmistajien vaihdemoottorit ja teollisuusvaihteet sekä SEW-EURODRIVEn taajuusmuuttajat ja servokäytöt. Olemme tavoitettavissa 24/7 numerosta 0400 175 550. 

Huoltopalvelut-konseptimme sisältää palveluita vaihteen koko elinkaaren ajaksi. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. vaihdehuolto, ennakoivan kunnossapidon mittaukset ja tarkastukset sekä kenttähuolto.

Ajantasainen asennuskanta ja varaosavarasto edesauttavat ennakoimaan huoltotoimenpiteitä. CDM®asennuskannan hallintapalvelumme soveltuu kaikkien valmistajien käyttölaitteille.

Nouto- ja toimituspalvelumme on tehokas palvelukonsepti huollettavien käyttölaitteiden logistiikan hallintaan. Uudelleenvalmistus on optimaalinen ratkaisu huoltoa vaativien vaihdemoottoreiden palauttamiseksi uutta vastaavaan kuntoon.

Tutustu kattaviin huoltopalveluihimme – kaikki yhdeltä kumppanilta!

Modernisointihankkeita

Olemme yhteistyökumppanisi myös käyttötekniikan kokonaistoimituksissa ja modernisointihankkeissa. Esittelemme ja keskustelemme workshop-tapahtumassa mekaanisen voimansiirron ja liikkeenohjauksen modernisoinneista. 

Tuotteet, palvelut ja ratkaisut – yksi kumppani!

Yhteyshenkilöt

Juha Korhola

Toimitusjohtaja

juha.korhola@sew.fi

+358 201 589 273

Timo Tuominen

Aluemyyntipäällikkö

timo.tuominen@sew.fi

+358 201 589 232

Esko Nurmikari

Kehityspäällikkö

esko.nurmikari@sew.fi

+358 201 589 281

Aki Puolakka

asiakkuuden hallinta – tiimiesimies

aki.puolakka@sew.fi

+358 589 201 231