SAHATEOLLISUUDEN TUOTTEET,
PALVELUT JA RATKAISUT -
YKSI KUMPPANI!

SEW-EURODRIVE Oy on ollut sahateollisuuden kumppanina jo vuodesta 1975. Tervetuloa workshop-tapahtumaamme. Keskustelemme yhdessä seuraavista aiheista:

Käyttötekniikan digitalisaatio

Käytettävyyden parantaminen

Huoltopalvelut

Yrityksen pääkonttori ja kokoonpanotehdas toimivat Hollolassa ja huoltokeskukset sekä Hollolassa että Torniossa. Aluekonttorit sijaitsevat Kotkassa, Tampereella, Kuopiossa ja Torniossa. Karkkilassa sijaitseva SEW-EURODRIVE -konsernin tuotantolaitos on erikoistunut suurten teollisuusvaihteiden suunnitteluun ja valmistukseen. 250 käyttötekniikan ammattilaista palveluksessasi! www.sew-eurodrive.fi

 

Tuotteet/palvelumme

Käyttötekniikan digitalisaatio

Tuotannon tehostuminen edellyttää yhä edistyksellisempiä automaatioratkaisuja. MOVI-C®-modulaarinen automaatiojärjestelmä sisältää ohjelmiston, ohjaustekniikan sekä taajuusmuuttaja- ja käyttötekniikan. Kaikki on integroitu saumattomasti yhteen – myös ennakoiva kunnossapito. Tarjoamme joustavuutta ja tehokkuutta sahateollisuuden käyttöautomaatioon.

Käytettävyyden parantaminen

Nopean ja varman toimituskykymme mahdollistaa kokoonpanotehtaamme Hollolassa ja huoltokeskuksemme Hollolassa ja Torniossa sekä SEW-EURODRIVE -konsernin tuotantolaitos Karkkilassa. Olemme tavoitettavissa 24/7 numerosta 0400 175 550.  

Sahateollisuuden käytettävyyttä parantaa mm. CDM® asennuskannan hallintapalvelumme. Ajantasainen asennuskanta ja varaosavarasto edesauttavat ennakoimaan huoltotoimenpiteitä. Palvelu soveltuu soveltuu kaikkien valmistajien käyttölaitteille.

Olemme yhteistyökumppanisi myös käyttötekniikan kokonaistoimituksissa ja modernisointihankkeissa.

Huoltopalvelut

Huoltokeskuksissamme korjaamme ja huollamme myös muiden valmistajien vaihdemoottorit ja teollisuusvaihteet sekä SEW-EURODRIVEn taajuusmuuttajat ja servokäytöt.

Huoltopalvelut-konseptimme sisältää palveluita vaihteen koko elinkaaren ajaksi. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. vaihdehuolto, ennakoivan kunnossapidon mittaukset ja tarkastukset sekä kenttähuolto.

Nouto- ja toimituspalvelumme on tehokas palvelukonsepti huollettavien käyttölaitteiden logistiikan hallintaan. Uudelleenvalmistus on optimaalinen ratkaisu huoltoa vaativien vaihdemoottoreiden palauttamiseksi uutta vastaavaan kuntoon.

Tutustu kattaviin huoltopalveluihimme – kaikki yhdeltä kumppanilta!

Yhteyshenkilöt

Juha Korhola

Myyntijohtaja

juha.korhola@sew.fi

+358 201 589 273

Timo Tuominen

Aluemyyntipäällikkö

timo.tuominen@sew.fi

+358 201 589 232

Esko Nurmikari

Kehityspäällikkö

esko.nurmikari@sew.fi

+358 201 589 281