SEW-EURODRIVE OY

Sahateollisuuden tuotteet, palvelut ja ratkaisut – yksi kumppani!

SEW-EURODRIVE Oy on ollut sahateollisuuden kumppanina jo vuodesta 1975.
Tervetuloa workshop-tapahtumaamme. Keskustelemme yhdessä seuraavista aiheista:

Markkinoiden paras toimituskyky

Käyttötekniikan tuoteuutuudet

Online-kunnonvalvonta

Yrityksen pääkonttori ja kokoonpanotehdas toimivat Hollolassa ja huoltokeskukset sekä Hollolassa että Torniossa. Aluetoimistot sijaitsevat Hollolassa, Kotkassa, Tampereella, Porissa, Kuopiossa ja Torniossa. Karkkilassa sijaitseva SEW-EURODRIVE -konsernin tuotantolaitos on erikoistunut suurten teollisuusvaihteiden suunnitteluun ja valmistukseen. 250 käyttötekniikan ammattilaista palveluksessasi!

Miksi SEW-EURODRIVE?

Markkinoiden paras toimituskyky

Kattava alueellinen myyntiverkostomme on lähellä asiakkaitamme. Nopean ja varman toimituskykymme mahdollistaa kokoonpanotehtaamme Hollolassa ja huoltokeskuksemme Hollolassa ja Torniossa sekä SEW-EURODRIVE -konsernin tuotantolaitos Karkkilassa.

24/7-palveluumme sisältyy kattavasti kokoonpano-ohjelmamme mukaisia laitetoimituksia ja varaosia sekä teknistä tukea.

 

Investoimme tänä vuonna miljoona euroa Hollolan kokoonpanotehtaaseen ja huoltokeskukseen. Uudistamme työpisteitä ja työtiloja sekä päivitämme laitekantaamme. Lisäksi uusi maalausjärjestelmämme on suunniteltu vaativien olosuhteiden maalauksiin.

Käyttötekniikan tuoteuutuudet

Tarjoamme kattavan valikoiman sahateollisuuden tuotteita ja ratkaisuja. Esittelemme sahateollisuuteen soveltuvia tuoteuutuuksiamme.

Online-kunnonvalvonta

DriveRadar®-palvelu mahdollistaa käyttölaitteiden huolto- ja korjaustoimenpiteiden ennakoivan suunnittelun ja vähentää odottamattomia järjestelmävikoja. SmartDataCollector-ohjelmisto muuttaa SEW-EURODRIVEn käyttölaitteet ”älykkäiksi laitteiksi”, jotka toimittavat tietoa suoraan sovelluksesta kunnonvalvontaan ja järjestelmäanalyyseihin. Ohjelmisto voidaan asentaa joustavasti eri järjestelmiin ja liittää myös jälkiasennuksena olemassa oleviin järjestelmiin.

Esittelemme Koskisen Oy:n SmartDataCollector-ohjelmiston käyttökokemuksia.  

Juha Korhola

Toimitusjohtaja

+358 (0) 201 589 273

juha.korhola@sew.fi

Timo Tuominen

Aluemyyntipäällikkö

+358 (0) 201 589 232

timo.tuominen@sew.fi

Esko Nurmikari

Tiimin vetäjä

+358 (0) 201 589 281

esko.nurmikari@sew.fi

Tule workshopiimme kuulemaan lisää!