Renholmen Ab

Korkean teknologian koneita automatisoiduilla ratkaisuilla sahatavaran käsittelyyn

Olemme yksi Euroopan johtavista saha- ja jalostusteollisuuden sahatavarankäsittelylaitteiden toimittajista. Meillä on useiden vuosien kokemus onnistuneista konsepteista mekaanisen tietämyksen ja edistyneen suunnittelun avulla projektin kaikissa osissa, ja valmistamme ensiluokkaisia koneita, linjoja ja laitteita, jotka käsittelevät sahatavaraa. Näitä ovat katkontajärjestelmät, latimet, puskurit ja kokonaiset ratkaisut tuorelajitteluun, jatkojalostustukseen ja kuivalajitteluun. Renholmen on kehittänyt miehittämättömien laitosten konseptin, jossa operaattorit voivat valvoa prosessia valvomoista Rosy-järjestelmän avulla. Rosy voidaan lisätä lähes kaikkiin linjoihin. Renholmen AB on koko olemassaolonsa ajan kartuttanut osaamistaan, joka on perustana lupauksellemme – Engineering Greatness.

Tuotteemme

Kuivalajittelu

Valikoimiimme kuuluu suuri määrä erilaisia kuivalajittelulaitoksessa käytettäviä laitteita ja ratkaisuja. Apuhissillä varustetut kaatohissimme ovat vakaita, ja rimakuorman hyvän vaihtonopeuden ansiosta niiden kapasiteetti on suuri.

Automatisoidun lajittelun tarjoamat edut saadaan optimaalisesti käyttöön, kun käytetään katkaisujärjestelmää, joka pystyy tarkasti ja nopeasti suorittamaan katkaisut. Katkaisujärjestelmä on ehdottomasti vahvimpia tuotteitamme ja sahatavarakappaleet voidaan tarvittaessa katkaista huippunopeasti vapaasti valittavaan mittaan.

Triplaladin patentoidulla ratkaisullaan on maailman johtava, eikä vastaavaa ole markkinoilla.

Tuorelajittelu

Tarjoamme laajan valikoiman koneita ja ratkaisuja tuorelajitteluun.

Tuorelajittelulaitos lajittelee sahatavaran eri dimensioiden mukaan. 

Yksi esimerkki on patentoitu puskuriratkaisumme, joka on rakennettu menestyksekkäästi moniin uusiin ja olemassa oleviin laitoksiin. Lajitteluosuus voi koostua yksinkertaisimmasta dimensiomittauksesta tai edistyneimmästä kamerajärjestelmästä. Vuosien varrella toimituksissamme on ollut mukana suurin osan markkinoilla olevista kamerajärjestelmistä.

Rimoituskone

Renholmenin rimoituskoneen tiedetään latovan vakaita ja hienoja paketteja seuraavaa kuivausprosessia varten.

Miehittämätön rima-automaatti asettaa kuivausrimat kerrosten väliin. Sahatavarakerrokset päädytetään vuorotellen kerroksen oikealle ja vasemmalle puolelle siten, että sama paketinpituus saavutetaan mitoista riippumatta, jotta kuivaamot täyttyvät optimaalisesti. Rimat asetetaan riveihin sahatavarakappaleiden poikki suoraan päällekkäin, mikä tarjoaa pakettien tärkeän vakauden. Vakaat ja siistit paketit ovat tärkeitä myöhemmille prosesseille.

Matti Korppoo

Edustaja, Suomi

matti.korppoo@renholmen.fi

050 5287888

 

Bernt-Ove Andersson

Myyntijohtaja

bernt-ove.andersson@renholmen.se

+46 76-8360856

 

Jari Wahlroos

Jälkimarkkinointi

jari.wahlroos@renholmen.se

+46 70-8721767

 

Timo Lieskoski

Projektijohtaja, Suomi

timo.lieskoski@renholmen.fi

040-0668334

Tule workshopiimme kuulemaan lisää!