Renholmen vanha

SAHATAVARAN KÄSITTELYLAITTEITA
SAHOILLE

Renholmen toimittaa sahatavaran käsittelylaitteita  –  niin isoille kuin pienillekin sahoille.

Kerromme tuoreimmista toimituksistamme ja uusimmista laiteratkaisuistamme, jotka parantavat työympäristöä ja lisäävät tuotantokykyä.

https://youtu.be/C42ghJFKCMc

Renholmen palvelut ja tuotteet

Electro Positioner

Koneen kolme sähköservoa kohdistavat liikkuvat vastelevyt, jotka liikkuvat niitä ohjaavien johtimien mukana. Vastelevyt ovat kahden omilla radoillaan pyörivän ketjun päällä. Vastelevyt ottavat sahatavarakappaleen vastaan kolakuljettimelta. Samalla kun rullasto työntää kappaleita vastelevyjä vasten, sähköservo asemoi ne oikeaan asentoon. Näin saadaan aikaan optimaalinen kohdistus myös suurimmilla nopeuksilla.

ElectroSinus- trimmeri

Trimmerissä on sahatavaran moduulikatkaisuun tarkoitetut terät. Sahatavara kulkee terien ohi ketjukuljettimella, jossa terien väliin on kiinnitetty leveät kolat. Sahatavara liukuu ketjujohteilla ja katkaisukohdassa se pysyy alhaalla jousikuormitteisten pidikkeiden avulla. Näin sahatavara on katkaisun aikana kaikilta sivultaan lukittu paikalleen, joten katkaisuolosuhteet ovat optimaaliset katkaisuliikkeen aikana. Terät ovat kiinni terävarsissa, joista jokaisessa on vartta liikuttava niveltanko ja hammasvaihdemoottori.

Triplaladin

Renholmenin triplaladin muodostaa valmiin sahatavarapaketin. Kerroksittain jatkuvana saapuva sahatavaravirta rekisteröidään ja leimataan ennen kuin kerros pinotaan pakettiin. Sidosrimat laitetaan pakettiin määrättyjen kerrosten väliin. Sidosrimat syötetään käsin koneen vieressä sijaitsevalla kulkutasolla olevaan kasettiin. Sitten ne katkaistaan kunkin paketin leveyttä vastaavaan pituuteen.

Yhteyshenkilöt

Bernt-Ove Andersson

Myyntipäällikkö

bernt-ove.andersson@renholmen.se

+46 76 8360856

Matti Korppoo

Myyjä

matti.korppoo@renholmen.fi

050 5287888