RemaSawco

The Digital Sawmill – Evolved.

Viimeisintä teknologiaa ja asiantuntevaa palvelua, tueksi sahalaitoksesi digitaalisessa kehityksessä. Yhdessä olemme valmiita tulevaisuuden haasteisiin.

Hyödynnä mahdollisuutesi.

Työkalut sahalaitoksesi tehokuuden kasvattamiseen – prosessin jokaiseen vaiheeseen.
Lisää tietoja tuotteistamme löydät nettisivuiltamme www.remasawco.fi
Tukkilajittelu

Kuinka maksimoida saantoa? Saannon maksimointi alkaa paremmasta tukkien lajittelusta. Tarjoamme täydellisen ratkaisun koko tukkilajitteluprosessiin, röntgen- ja 3D-skannauksesta kehittyneeseen optimointiohjelmistoon

Sahalinja

Haluatko enemmän arvoa tukeistasi? Haluatko maksimoida volyymin tai löytää parhaan asiakaslaadun? RemaSawco auttaa sinua tekemään sen- ja paljon enemmän. Hienostuneita optimointijärjestelmiä, automaattisia tukinkääntäjiä ja mittalaitteita; meidän ratkaisuillamme digitaalinen saha toimii hallinnassasi tarkkuudella, maksimoiden saannon uudelle tasolle!

Lautalajittelu

Mitä jos saisit kerättyä dataa jokaisesta mahdollisesta kuvakulmasta tarkastaaksesi puutavarakappaleen laadun, kääntämättä niitä? Nyt voit. Integroituna digitaaliseen sahaan, RemaSawcon lippulaivatuote RS-BoardScannerQ yhdistettynä trakeidi ja visuaalisilla tekniikoilla löydän vaikeasti havaittavat viat – ja saat täyden jäljitettävyyden koko sahausprosessiin.

Yhteyshenkilöt

Mika Toikko

Area Sales Manager

mika.toikko@remasawco.fi

+358 40 0970 283

Kimmo Piispa

Business Development Manager

kimmo.piispa@remasawco.fi

+358 40 5525 046