HUIPPUTEKNOLOGISET RATKAISUT AUTTAVAT KEHITTÄMÄÄN SAHAASI DIGITAALISESTI

Kasvata sahasi kilpailukykyä välittömästi korkean teknologian ratkaisuillamme, joiden avulla optimoit tuotantoa ja parannat päätöksentekoa. Saat meiltä ratkaisut koko prosessiin aina tukilajittelusta lautalajitteluun ja laadun optimointiin. Kyse ei ole vain laitteista tai edes ohjelmistoista, vaan lopulta kyse on osaamisesta. Kun teet yhteistyötä RemaSawcon kanssa, saat käyttöösi tulevaisuuteen katsovan, lisäarvoa tuottavan yhteistyökumppanin, joka auttaa tavoitteidesi saavuttamisessa.

Tuotteet sahasi tarpeisiin

Alta löydät muutaman esimerkin laajasta tuotevalikoimastamme. Lisätietoa verkkosivuiltamme www.remasawco.fi tai myyntitiimiltämme.
RS-EndSorter

RS-EndSorter kuvaa sahatavarakappaleen pään ja kertoo kappaleen poikkileikkauspinnan perusteella prosessissa tarvittavaa informaatiota. Järjestelmää voidaan käyttää muun muassa kappaleen kääntöön tai pinta- ja sydäntavarakappaleiden erottelemiseen.

RS-BoardScannerQ

RS-BoardScannerQ on järjestelmä lautojen automaattiseen laadutukseen ja katkaisun optimointiin poikittaiskuljettimella, tuorelajittelussa, kuivalajittelussa tai höyläämöllä. Järjestelmä tunnistaa kappaleiden viat ja mittapoikkeamat yhdistämällä poikkileikkausmittauksesta ja laatuoptimoinnista saadut tiedot, ja tuottaa näin parhaan mahdollisen arvon jokaiselle kappaleelle.

RS-LogProfiler3DX

RS-3D XRay yhdistää 3D-mittauksen ja röntgenmittauksen. Yhdistelmä tuottaa mallin sekä tukin todellisesta muodosta että sisäisistä ominaisuuksista. Näin tehdyn mittauksen avulla voit tunnistaa sisälaadun jo tukkilajittelussa ja lajitella tukit vastaamaan tulevien prosessin vaiheiden vaatimuksia.

Yhteyshenkilöt

Mika Toikko

mika.toikko@remasawco.fi

+358 400 970 283

Kimmo Piispa

kimmo.piispa@remasawco.fi

+358 40 5525 046