Pronor Mechanic Oy

Sahalaitosmekaniikan asiantuntija

Pronor Mechanic Oy on sahalaitosmekaniikan monitaitaja, joka on perustettu vuonna 2021. Yritys omaa vankan osaamisen ja laajan kokemuksen sahalaitosmekaniikan toteuttamisesta keskittyen erityisesti sahatavaran käsittelyyn.

Pronor Mechanic palvelee

Mekaniikkasuunnittelu

Mekaniikkasuunnittelumme perustuu nimikepohjaiseen Vertex 3D suunnitteluun, jonka yhteydessä käytämme Flow tuotetiedonhallintaa, jolloin tuottamamme dokumentointi on hyödynnettävissä suunnittelemamme tuotteen koko elinkaaren ajan.

Projektointi, projektinhoito

Mekanisointiprojektien henkilökuntamme on kokenutta ja työhönsä sitoutunutta. Lisäksi Pronor Mechanic pyrkii aikatauluttamaan projektit siten, että vältämme tarpeettomia kuormitushuippuja, jolloin työtehtävät tulevat suoritetuksi ajallaan eikä eri projektien välillä synny epätietoisuutta.

Toimitamme laitteita vain asennusvalvonnalla.

Koneenvalmistus

Valmistutamme mekaniikat luotettavilla yhteistyökumppaneillamme, joiden kanssa olemme solmineet sekä kapasiteetti-, että laatusopimukset ja kannamme heidän suorituksestansa vastuun asiakkaillemme.

Olemme valmiit avaamaan hankintaketjuamme asiakkaillemme ja otamme huomioon asiakkaidemme mielipiteet ja tarpeet esim. paikallisesta valmistuksesta.

Pyrimme olemaan kustannustehokas toimittaja.

 

Jari Jokinen

Projektipäällikkö

+358 50 336 0435

jari.jokinen@pronormechanic.fi

 

Pasi Ukkonen

Projektipäällikkö

+358 40 416 8585

pasi.ukkonen@pronormechanic.fi

 

Pasi Tynkkynen

Projektipäällikkö

+358 44 555 8680 

pasi.tynkkynen@pronormechanic.fi

Tule workshopiimme kuulemaan lisää!