Pronor Control Oy

Sahalaitosautomaation asiantuntija

Pronor Control Oy on teollisuusautomaation asiantuntija, joka on erikoistunut sahalaitosautomaatioon mekaniikan ja lajittelun ohjauksessa. Automaation ohjausjärjestelmätoimituksemme soveltuvat sekä yksittäisille koneille, että kokonaisille linjoille ja laitoksille.

Toimimme lähinnä Siemens-järjestelmissä hyödyntäen laajasti vankkaa taajuusmuuttajaosaamistamme.

Palvelumme ja tuotteemme

Sähkö- ja automaatiosuunnittelu

Suunnittelemme projektikohtaiset sähkösuunnitelmat sekä olemassa olevien järjestelmien modernisointiin kuin uusille prosessin osille tai niiden kokonaisuuksille. Tietokantapohjainen järjestelmämme mahdollistaa joustavan tiedonsiirron projektien sähkö-, automaatio ja mekaniikkaosiolle sekä ohjelmoinnille, että dokumentoinnille.

Automaatiosuunnittelu ja -ohjelmointi

Ohjelmoimme mm. Siemens TIA Portal, -S7 ja Beckhoff -järjestelmiä pienestä modernisoinnista aina täydellisiin järjestelmiin avaimet käteen -palveluna.

Kuljettimien synkronoinnin toteutamme sähkösynkronoinnilla.

Käyttämällä verkkoon jarruttavia taajuusmuuttajia poistuu jarruvastusten tarve. Tekniikalla saavutamme jopa 45 % säästön sähköenergiassa ja vähentyneen lämmönmuodostuksen sähkötiloissa, jolloin tilojen jäähdytystarve vähenee oleellisesti.

Valvomot, käyttöliittymät ja operointipaneelit

Prosessien ja tuotantolinjojen käyttöä helpottavia käyttöliittymä toteutuksia, jotka antavat selkeätä ja yksiselitteistä informaatiota kunkin asiakkaan tarpeisiin, asiakkaan haluamassa laajuudessa. Toteutamme käyttöliittymiä seuraavilla tuotemerkeillä: Siemens OA, Webfactor, Beckhoff ja Indusoft.

Raimo Seppänen

 +358 400 541 260

raimo.seppanen@pronorcontrol.fi

 

Heikki Nurminen

Puh. +358 40 151 2334

heikki.nurminen@pronorcontrol.fi

 

Tule workshopiimme kuulemaan lisää!