Pinja

Tekoälykumppanisi puuteollisuudessa

Pinja auttaa asiakkaitaan yli 30 eri maassa teollisuuden johtavilla ratkaisuilla ja tekoälyllä luomaan kilpailuetua toimitusketjuun ja teolliseen tuotantoon sekä tukee vastuullisen liiketoiminnan tekemisessä. 

Puuteollisuuden digitalisaatiossa Pinja on tehnyt alan toimijoiden kanssa yhteistyötä liki 30 vuotta. Asiakkaita Pinjalla on metsä-, saha- sekä puunjalostusteollisuudessa Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa.

Palvelumme ja tuotteemme

Vastuullinen puuteollisuuden kumppanisi

Pinja on kumppanisi, kun etsit yhteistyöhön toimijaa, joka tarjoaa muutakin kuin pelkkiä ohjelmistoratkaisuja. Olemme aidosti kiinnostuneita kehittämään toimialan käytänteitä, kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla ja seuraamme aktiivisesti toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla nyt ja tulevaisuudessa.

Digitalisoi koko arvoketju toimialan parhaiden ratkaisujen ja asiantuntijoiden tukemana

Pinja Digital Forest Platform tarjoaa yrityksellesi työkalut koko arvoketjun virtaviivaistamiseen aina metsästä jatkokäsittelyyn ja toimitukseen asti. Moduulipohjaisella, skaalautuvalla kokonaisuudella hallitset ja automatisoit keskeisiä liiketoiminnan prosesseja, parannat tuottavuutta, kasvatat kilpailukykyä sekä luot päivittäiseen työhön ennakoitavuutta. 

Hyödy teollisuuden parhaista käytännöistä yli toimialarajojen

Palvelemme asiakkaitamme useilla toimialoilla aina puuteollisuudesta energia- ja kiertotalousalalle, valmistavasta teollisuudesta kaupan ja palvelujen alalle sekä terveys- ja hyvinvointiteknologiasta digitaalisen yhteiskunnan rakentamiseen. Monipuoliset asiakkuudet avaavat ovia hyväksi havaittujen käytäntöjen hyödyntämiseen yli toimialarajojen ja näin jopa uusien liiketoimintamallien luomiseen.

Juha Valkola

Director, Wood Industry

+358 40 187 6200

juha.valkola@pinja.com

 

Timo Salomäki

Director, Manufacturing

+358 400 837 682

timo.salomaki@pinja.com

Tule workshopiimme kuulemaan lisää!