PENOPE OY

Luotettavat ratkaisut puun jatkojalostukseen

Penope Oy on vuodesta 1973 toiminut suomalainen yritys, erikoistunut korkealaatuisten tuotantokoneiden ja -linjojen, terien, suodatinjärjestelmien ja teollisuustarvikkeiden maahantuontiin sekä kauppaan. Omistamme vahvan sitoutumisen asiakaslähtöiseen ja ratkaisukeskeiseen palveluun, kattavaan toimitusketjuun sekä laitteiden asennukseen, koulutukseen, ylläpitoon ja huoltoon. Henkilöstömme omistama, Lahteen juurtunut Penope Oy edustaa luotettavuutta ja innovaatiota teollisuuden alalla.

Mitä Penope tarjoaa?

System TM A/S

on räätälöityjen koneiden ja tuotantolinjojen toimittaja yli 40 vuoden ja yli 300:n käytössä olevan linjan kokemuksella. Optimoivat katkaisusahat, sormijatkoskoneet, mekanisointilaitteet ja erityisesti avaimet käteen toimitettavat linjakokonaisuudet kuuluvat tämän tanskalaisen yhtiön tuotevalikoimaan.

REX

on saksalainen luotettavien ja kestävien höylien valmistaja. Noin 70 vuoden ajan REX -koneet ovat asettaneet standardeja nykyaikaiselle puuntyöstölle. REX -koneet valmistetaan alusta loppuun saman katon alla, joka takaa korkealaatuiset koneet. Nykyään yli 35 000 korkean suorituskyvyn REX-höylää toimii yli 90 maassa.

Kallesoe Machinery

on yksi maailman johtavista liimattujen puutuotteiden tuotantoon tarkoitettujen järjestelmäratkaisujen kehittäjistä ja valmistajista. ​Kallesoe kehittää asiakkaiden tarpeisiin sopivia ratkaisuja ja painottaa ratkaisujen korkeaa laatua ja suurta kapasiteettia.​ Luotettavimmat ratkaisut CLT-, liimapuu- ja massiivipuulevyille, monikerroksisille paneeleille, pylväille ja palkeille.

Jani Hiula

Tuotepäällikkö

+358 (0) 40 577 7368

jani.hiula@penope.fi

Tule workshopiimme kuulemaan lisää!