OT-Control

Älykkäitä automaatioratkaisuja tuotantoprosesseihin

OT-Control Oy suunnittelee ja valmistaa asiakaskohtaisia sähkö- ja automaatioratkaisuja eri teollisuudenalojen tarpeisiin. Osaamisemme perustuu yli 30 vuoden kokemukseen, minkä ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaiden vaativiinkin erikoistarpeisiin.

Tuotteet

Teknologinen huippuosaaminen

Automaatioratkaisujen ohjelmointi on ydinosaamistamme. Suunnittelumme lähtökohta on ohjelmiston hyvä arkkitehtuuri ja laadukas koodaus, jotka muodostavat kestävän ja kustannustehokkaan perustan ohjelmistojen ylläpidettävyydelle ja jatkokehittämiselle. Ohjelmistomme näkyvät asiakkaillemme ennen kaikkea nopeana, tehokkaana ja toimintavarmana suorituskykynä.

Ensiluokkaiset käyttöliittymät

Tähtäämme positiiviseen käyttäjäkokemukseen suunnittelemalla tarkoituksenmukaisia, selkeitä ja visuaalisesti miellyttäviä käyttöliittymiä. Panostamme käytön intuitiivisuuteen ja johdonmukaisuuteen, joiden merkitys korostuu sitä enemmän mitä monimutkaisempi laite tai tuotantolinja on. OT-Controlin helppokäyttöiset käyttöliittymät lisäävät työn mielekkyyttä ja tuottavuutta.

Vastuullinen yhteistyökumppani

Pyrimme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin tarjoamalla alan parasta palvelua. Tehtaat käynnissä palvelumme avulla asiakas voi luottaa automaatioratkaisujemme jatkuvaan toimintaan. Päivitys- ja modernisointipalvelumme varmistavat järjestelmien pitkäikäisyyden sekä mahdollistavat niiden muokattavuuden joustavasti käyttötarpeiden muuttuessa.

Jukka Pakarinen

Toimitusjohtaja

p. 040 539 0722

jukka.pakarinen@ot-control.fi

 

Jukka Uotinen

Projektipäällikkö

p. 040 071 6321

jukka.uotinen@ot-control.fi

 

Petri Pulkkinen

Tuotantojohtaja

p. 044 570 7183

petri.pulkkinen@ot-control.fi

Tule workshopiimme kuulemaan lisää!