NORDAUTOMATION

Tukinkäsittelyteknologioiden edelläkävijä

Nordautomation Oy on vuonna 1991 perustettu puunjalostusteollisuuden projektitoimituksiin erikoistunut yritys ja markkinoiden johtava tukinkäsittelytekniikan valmistaja.

Tuotamme teknisiä ratkaisuja pääsääntöisesti avaimet käteen -periaatteella. Ratkaisuissamme huippuluokan suorituskyky yhdistyy toimintavarmuuteen ja kestävyyteen.

Miksi Nordautomation?

Palvelut

Nordautomation Oy auttaa asiakkaitaan poistamaan tuotantolinjojen mahdolliset pullonkaulat. Käynnissäpidon palvelukonseptimme tarjoaa analysointeja, kuntotarkistuksia, huoltoja, korjauksia, modernisointeja, varaosia, yksittäisiä laitteita, asennuksia ja optimointeja.

Tuotteet

Tukkien käsittely; – tukkien vastaanotto- ja lajittelulaitteistot – sahaansyötöt – tukkipöydät – porrasannostimet – mittaus- ja arvostelukuljettimet – metallinilmaisinkuljettimet – lajittelukuljettimet – kaarikääntimet,revolverikääntimet ja kääntöpöydät – laitteet pientukkien käsittelyyn – tukkien kuorintalinjastot

Sivutuotteiden käsittely – kuorenkäsittelylaitteet – alasahat – puru- ja hakekuljettimet – hakeseulat – tärypöydät ja tärykuljettimet.

Arvot

Turvallisuus. Huomioimme kaikessa toiminnassamme turvallisuuden. Keskitymme sekä omaan että muiden turvallisuuteen.

Vastuunkanto. Tunnemme asiakkaamme. Olemme aina valmiina palvelemaan heitä. Työskentelemme heille ja heidän kanssaan, jotta voimme ylittää heidän odotuksensa ratkaisujemme avulla. Olemme asiakkaidemme kanssa tuotteidemme ja palvelujemme koko elinkaaren ajan.

Luotettavuus ja tehokkuus. Edistämme prosessien, laadun ja turvallisuuden erinomaista toimivuutta. Kehitämme jatkuvasti omia prosessejamme ja toimintatapojamme koko toimitusketjussa, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin. Toimitamme sen, mitä lupaamme. Uskomme palvelumme laadun määrittelevän meidät.

Keijo Lamminen

Myyntijohtaja

+358 (0)400 868 302
keijo.lamminen@nordautomation.fi

Sari Rantala

Myynti-insinööri

+358 (0)400 144 957
sari.rantala@nordautomation.fi

Mika Eliala

Myynti-insinööri

+358 (0)50 543 3001
mika.eliala@nordautomation.fi

Timo Kuusisto

Toimitusjohtaja

+358 (0)40 511 8260
timo.kuusisto@nordautomation.fi

Tule workshopiimme kuulemaan lisää!