Microtec vanha

TEHTÄVÄMME ON PARANTAA SAHOJEN KANNATTAVUUTTA

MiCROTEC on ollut yli 40 vuoden ajan maailman johtava puun ominaisuuksien älykkääseen mittaukseen keskittyvä teknologiayhtiö. MiCROTECin palveluksessa on 420 ammattilaista ympäri maailmaa kehittämässä entistä tehokkaampia, tekoälyyn perustuvia mittausratkaisuja asiakkaidemme kannattavuuden parantamiseksi.

MiCROTEC pystyy ensimmäisenä yhtiönä maailmassa tarjoamaan asiakkailleen katkottoman tuotannon seurattavuuden tukkikentältä valmiiseen tuotteeseen asti. MiCROTEC SMART Link yhdistää tuotannon tiedot tukkikentältä, sahalinjasta sekä tuore- ja kuivalajittelusta jatkojalostukseen Mill Manager -ohjelmiston avulla. Mill Manager hallitsee tuotantotietoja ja tuottaa reaaliaikaista tietoa kaikista tuotannon prosesseista. Jokaista kappaletta pystytään seuraamaan erikseen ja optimoimaan tuotantoa muun muassa vertaamalla reaaliaikaisesti todellisia arvoja ja tavoitearvoja, havaitsemalla ja ymmärtämällä poikkeamia varhaisessa vaiheessa ja tekemällä tietoon perustuvia muutoksia tuotantoon. 

https://youtu.be/OPFHMSgA4Bg

Palvelumme

microtec.eu
Tukkimittarit

MiCROTECin tukkimittarivalikoimasta löytyy sopiva ratkaisu jokaiselle sahalle. Markkinoiden edistyksellisin tukkimittari CT Log käyttää tietokonetomografiaa tukin skannaukseen ja luo jokaisesta tukista digitaalisen 3D-mallin. Tukin arvo nousee keskimäärin jopa 8 %. Tukkimittari Logeye mittaa tukin monisensorikameroilla ja uuden sukupolven röntgentekniikalla. Logeye tuo lisää tehokkuutta tuotantoon ja mahdollistaa tuotannon optimoinnin tavoitteiden ja laatuarvon perusteella.

Lautaskannerit

MiCROTECin Finscan-laatumittari on teknisesti yksinkertainen ja helposti ylläpidettävä laadutusjärjestelmä, mutta sen elektroniikka- ja mekaniikkaratkaisut sekä tekoälyyn perustuvat ohjelmistoratkaisut tekevät siitä markkinoiden parhaan poikittain mittaavan lautaskannerin. Moistspy on jatkuvasti mittaava sahatavaran kosteusmittari, joka mittaa kosteuden laudan läpi menevillä mikroaalloilla 4 kohdasta ja analysoi kaikkien saheiden kosteuden ilman fyysistä kontaktia. Endspy on saheen päitä kuvaava ja analysoiva järjestelmä tuore- ja kuivalajitteluun tai jatkojalostuslaitokselle.

Ohjelmistot

Ohjelmistokehitys on yksi MiCROTECin menestyksen kulmakiviä. Tuotekehitystä tehdään yhdessä ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa. Finscan-järjestelmään liitettävä täysin ohjelmistopohjainen lujuuslajittelu voidaan asentaa sahatavaran loppu- ja tuorelajitteluun sekä höylätavaran ja liimapuulamellien lajitteluun. NA-ohjelmistoversiolla voidaan lajitella rakennussahatavaraa pohjoisamerikkalaisten ALS / CLS-standardien mukaisesti. Lisäohjelmapaketeilla voidaan tehdä mm. sormijatkos- ja komponenttilajittelua. Microtecin Mill Manager on koko sahan hallinta- ja raportointityökalu, jossa tuotantotiedot ovat nähtävissä reaaliajassa.

Yhteyshenkilöt

Juha Ropilo

Myyntijohtaja

juha.ropilo@microtec.eu,

010 208 5517

Matti Vuorijärvi

Myyntipäällikkö

matti.vuorijarvi@microtec.eu

010 208 5514

Allan Flink

Toimitusjohtaja

allan.flink@microtec.eu

010 208 5525