LSK

Fiksumpaa teknologiaa

LSK Technology on teollisuustekniikan asiantuntijayritys, joka keskittyy tuottamaan älykkäitä, energiatehokkaita ratkaisuja sekä uusia innovaatioita asiakkaidensa nykyisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin. Olemme erikoistuneet komponentti- ja projektiliiketoimintaan, ja palvelumme ovat saatavilla kaikkialla Suomessa.

Vuonna 1930 perustetussa kotimaisessa perheyhtiössä työskentelee lähes 230 teknisten alojen asiantuntijaa. LSK konsernin vuosittainen liikevaihto on n. 55 milj. €.

Palvelumme

Komponenttimyynti

Toimitamme komponentit markkinoiden johtavien sähkö- ja automaatiovalmistajien valikoimista. Laaja varastoitavien tuotteiden valikoimamme perustuu suomalaisen teollisuuden ja kiinteistöjen asennettuun laitekantaan sekä kone-, laite- ja keskusvalmistajien tarpeisiin. Palvelumme sisältävät kattavasti myös erilaisiin tuotantoympäristöihin sopivat komponenttien elinkaari-, varastointi- ja elvytyspalvelut.

Projektiliiketoiminta

Suunnittelemme ja toteutamme tuotantolinjojen modernisoinnit ja teollisuusautomaatioratkaisut osa- tai kokonaistoimituksina. Käytössämme on nykyaikaiset ohjelmointityökalut, joilla hallitsemme mm. logiikkaohjelmoinnin, käyttöpäätteet ja konenäön. Vahvana osana projektitoimintaamme on oma ohjauskeskusvalmistuksemme sekä kokenut teollisuussähköasennuksiin erikoistunut tiimimme.

Tuotanto

Vaihdemoottoreiden kokoonpanotehdas turvaa asiakkaidemme tuotannon, teknisen tuen, huollot ja varaosat. Toimitamme vaihdemoottorin nopeimmillaan parissa tunnissa.

Pneumatiikkasylintereiden kokoonpano toimitiloissamme takaa oikeanlaisen sylinterin sekä nopeat toimitusajat. Testaamme sylinterit ennen toimitusta.

Valmistamme automaatio-, moottori- ja ohjauskeskukset – niin yksittäiset keskukset kuin sarjavalmisteiset tuotteet.

Esa Lemmetty

Liiketoimintapäällikkö / komponentit

040 824 0579

esa.lemmetty@lsk.fi

 

Kimmo Saarinen

Key Account Manager

044 445 0650

kimmo.saarinen@lsk.fi

 

Timo Mikkelä

Liiketoimintapäällikkö / Projektit

040 770 0299

timo.mikkela@lsk.fi

 

 

 

Tule workshopiimme kuulemaan lisää!