LSK Group vanha

Sähkömoottorit teollisuuden tuotantotarpeisiin – nopea toimitus suoraan varastosta

LSK Group on talo- ja teollisuustekniikan asiantuntijayritys, joka keskittyy tuottamaan älykkäitä, energiatehokkaita ratkaisuja sekä uusia innovaatioita asiakkaidensa nykyisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin. Vuonna 1930 perustetussa perheyhtiössä työskentelee lähes 300 teknisten alojen asiantuntijaa. LSK:n liiketoiminnat koostuvat teollisuusautomaatiosta ja talotekniikasta koko Suomen kattavasti. Valmistamme Siemens Simogear –vaihdemoottorit Suomessa. Vaihdemoottoreiden kokoonpanotehdas Lahdessa turvaa asiakkaidemme tuotannon kaikissa tilanteissa. Toimitamme uuden vaihdemoottorin nopeimmillaan muutamassa tunnissa. Paikallisuus varmistaa teknisen tuen, huollot ja varaosapalvelut.

https://youtu.be/f0qOxVB0YjY

Olemme laajasti Siemensin partneri

LSK Technology valmistaa Siemens Simogear –vaihdemoottorit Suomessa

• SP – Solution Partner, VAR – Value Added Reseller, ASP – Assembly Service Partner, SIMOGEAR, SIMOLOG – Moottoreiden varastointi ja modifiointi, Service Partner

Toteutamme palvelut ja ratkaisut teollisuuden tehostamiseen uusimmilla teknologioilla. Tavoitteenamme on asiakkaidemme tehokkuuden ja tuotteiden laadun parantaminen sekä energiankulutuksen vähentäminen. Asiakkaidemme käytössä on myös digitaalinen laiterekisteri.

LSK Technology toimittaa teollisuusautomaatioratkaisut osa- tai kokonaistoimituksina

Suunnittelemme ja toteutamme projektit laadukkaasti sovitussa aikataulussa ja haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimituksiimme. Vahvana osana projektitoimintaamme on oma ohjauskeskusvalmistuksemme sekä kokenut teollisuussähköasennuksiin erikoistunut tiimimme.

Olemme erikoistuneet erillis- ja linjakäyttöratkaisujen sekä liikkeenohjaussovellusten tekemiseen. Myös muun tyyppiset automaatioratkaisut, kuten liikkeenohjaus, koneohjaus ja prosessiautomaatio ovat meidän ydinosaamistamme.

Yhteyshenkilöt

Kimmo Saarinen

Key Account Manager

kimmo.saarinen@lsk.fi

044 445 0650

Jussi Kohonen

Key Account Manager, Industry

jussi.kohonen@lsk.fi

040 029 6214