JARTEK

MORE THAN MECHANICS

Jartek on kehittänyt jo yli puolen vuosisadan ajan suomalaista puunjalostusteknologiaa. Meille hyvä mekaniikka on kaiken perusta. Mekaniikasta saadaan kaikki mahdollinen irti, vain jos automaatio ja linjaston käytettävyys on optimoitu. Tästä tulee sloganimme ” More than mechanics”. Asiakkaamme liiketoiminta-alueestamme riippumatta tähtäävät tehokkuuteen. Meidän tehtävä on etsiä tehokkuutta vaativien asiakkaidemme tarpeisiin kustannustehokkaat ratkaisut. Ilmoittaudu Jartek workshoppiin kuullakseen lisää tehokkuuden nostamisesta!

Tuotteitamme ja palveluitamme

Sahatavaravan käsittely

Meiltä räätälöidyt ratkaisut sahalinjan vastaanottoon, tuore- ja kuivalajitteluun sekä rimoitukseen ja paketointiin. Suunnittelun lähtökohta on hyväksi havaitut moduloidut perusratkaisut joiden ympärille konsepti räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Linjamme toteutetaan yhtiön omalla automaatiojärjestelmällä tarvittaessa täydennettynä erilaisilla konenäköjärjestelmillä

Automaatio

Missiona on muovata sahateollisuuden toimintamallit rakentamalla tuotantoprosessin eri vaiheet yhden käyttöliittymän alle vastaavasti kuin puunjalostuksen muissakin prosesseissa.

Ratkaisut niin perus anturista tekoälyyn perustuvaan konenäköön

Service

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita palveluita laitoksen koko elinkaaren ajalle. Saat meiltä tarvitsemasi asiakastuen, varaosat, huolto- ja korjauspalvelut, koulutus- ja konsultointipalvelut sekä päivitykset ja modernisoinnit. Halutessanne varmistaa, että tarvitsemanne palvelut ovat aina saatavilla, suosittelemme kattavaa ja kustannustehokasta huolto- ja palvelusopimusta. Sopimuksen sisältö räätälöidään aina tarpeenne mukaan.

Heikki Ruohonen

Toimitusjohtaja

+358 40 500 1808

heikki.ruohonen@jartek.fi

Kari Puustinen

Sahatavaran käsittely

+358 45 220 2572

kari.puustinen@jartek.fi

 

Heikki Laaki

Automaatio

+358 40 504 0683

heikki.laaki@jartekai.fi

 

Panu Koskinen

Service

+358 44 341 0925

panu.koskinen@jartek.fi

Tule workshopiimme kuulemaan lisää!