INFORMA

Merkitsee enemmän

Olemme merkintäalan edelläkävijä. Meistä merkintä ei ole vain välttämätön numerosarja tuotteen kyljessä – meille se on tapa muuttaa maailmaa paremmaksi.

Asiakkaidemme tuotantolinjojen häiriötön toiminta on meille prioriteetti numero yksi.

Tuotteemme ja palvelumme

Merkintäratkaisujamme saha- ja puuteollisuuteen

Markem-Imaje 5940G – Vahamerkintä on täysin myrkytön ja uniikki merkintäteknologia.

Laitteet ovat liuotinvapaita, käyttäjä- ja ympäristöystävällisiä. Niissä on helppokäyttöinen käyttöliittymä sekä värikosketusnäyttö. Helppo ja selkeä valikkorakenne nopeuttaa tulostusten valintoja ja vaihtoja. 5940G:n käyttö pitää myös tuotantotilat ja -ympäristöt puhtaina ja siisteinä, toisin kuin useimmat perinteiset mustesuihkut. Laitteen IP-luokka on 54, joten sitä voidaan käyttää pölyisissä olosuhteissa tai ulkotiloissa.

Touch Dry®-vahamusteissa on korkea optinen tiheys, jonka seurauksena merkinnästä tulee erittäin tarkka ja selkeä. Merkintä myös kuivuu välittömästi ja merkintäjälki säilyy terävänä ja hyvin luettavana.

Suosittelemme laitetta eri teollisuuden aloille ryhmäpakkausten merkintään, sahoilla päätymerkintöihin, höylättyjen tuotteiden lujuuslajitteluun, yksilöintiin ja pituusmerkintään tai vaneriteollisuudessa tuote- ja laatumerkintöihin.

Monipuolinen ohjelmisto-osaaminen

Loftware NiceLabel-pilvipalvelu on erittäin skaalautuva, joustava ja kustannustehokas. Voit suunnitella ja muokata tarroja helposti ja nopeasti sekä tulostaa ne mistä ja milloin tahansa. Voit hallita liiketoimintasi merkintöjä tietoturvallisesti yhdestä järjestelmästä. Pilvipalvelun käyttö säästää aikaa ja kustannuksia sekä vähentää IT-tiimisi kuormitusta. Ohjelmistotiimimme toteuttaa käteviä ja helppokäyttöisiä Android-sovelluksia mobiililaitteille, joiden avulla asiakkaamme voivat helposti digitalisoida tuotantoprosessejaan ja virtaviivaistaa toimintaansa. Meiltä mm. Joustava päätymerkinnän ohjelmistoratkaisu.

Lexit Group

Informa kuuluu pohjoismaiseen Lexit Groupiin ja toimii sen suomalaisena tytäryrityksenä. Informan asiakkailla on käytössään koko Lexit Groupin osaaminen, ratkaisuvalikoima ja resurssit. Lexit Groupin avulla Informa pystyy palvelemaan asiakkaitaan paikallisesti kaikissa Pohjoismaissa.

Lexit Group on pohjoismaiden johtava merkintä- ja tiedonkeruualan yritys, joka työllistää Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa yli 200 henkilöä ja jonka liikevaihto on noin 90 miljoonaa euroa

Laite- ja järjestelmämyynti

Jari Kyllönen

Avainasiakaspäällikkö

+358 207 208 243

jari.kyllonen@informa.fi

 

Etiketti- ja muu materiaalimyynti

Sami Paldanius

Avainasiakaspäällikkö

+358 207 208 257

sami.paldanius@informa.fi

Tule workshopiimme kuulemaan lisää!