Ilmoittautuminen

Valitse 8 yritystä

Valitse ilmoittautuessasi yritystä, joiden workshoppeihin haluat osallistua. Muodostettavien pienryhmien tasaamiseksi järjestäjät lisäävät lukujärjestykseen vielä kaksi kohdetta. Maksimimäärä yrityksiä, joita voit kahden päivän aikana tavata on 10. Kuhunkin yritystapaamiseen on varattu aikaa noin 45 minuuttia.

Workshopit ovat keskiviikkona klo 9.30 – 16.45 ja torstaina klo 9.00 – 14.45.Ryhmätapaamisten lisäksi voit tutustua osaan toimittajista aulatilassa päivien aikana. 

Ensimmäisen päivän lopuksi on turvaetäisyydet huomioon ottaen mahdollisuus vapaamuotoisesti vaihtaa ajatuksia kollegoiden kanssa.

Päivä päättyy sahamiesillalliseen. 

www.lyyti.in/sahateollisuuspaivat_2021

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 11.10.2021

Saat ilmoittautumisesta sähköpostiisi vahvistuksen. Säilytä se, sillä siinä on linkki tietojesi muuttamiseen ja peruuttamiseen. Jos tilaisuus on täynnä, siirry jonotuslistalle, niin saat tiedon mahdollisesti peruutuspaikasta. 

Peruutus

Ole ystävällinen ja peruuta osallistumisesi esteen sattuessa vahvistusviestin linkin kautta. Osallistumisen voit perua kuluitta 25.10.2021 asti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista eikä ilmoittautuja ole paikalla laskutamme 60,00/hlö. Sairaana ei tilaisuuteen saa osallistua, joten sairaustapauksissa ota yhteyttä erja.laxstrom@gmail.com