Fromm Pakkaus Oy

TUOTTEET EHJINÄ PERILLE

FROMM Pakkaus Oy on Espoossa toimiva, vuonna 1991 perustettu, sveitsiläisen FROMM -konsernin omistama myyntiyhtiö. Toimimme koko Suomen alueella ja lisäksi harjoitamme vientiä Baltian maihin.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vannehtimiskoneet ja -materiaalit, käärintäkoneet ja –kalvot sekä AIRPAD® –koneet ja kalvot. Kaikille tuotteillemme on myös huolto ja varaosapalvelut Suomessa. StarStrap™ -polyesterivanteemme muodostaa myymiemme käyttömateriaalien perustan. Korkealaatuiset ja innovatiiviset tuotteemme mahdollistavat kustannustehokkaan tuotannon.

Tuotteemme/palvelumme

Vannehtiminen

Vannehtimisjärjestelmät joka käyttöön: Nykyiseen tuotevalikoimaamme kuuluu yli 40 vannehtimiskonetta (paineilma-, sähkö- ja käsikäyttöiset perusmallit) sekä erilaisia puoli- ja täysautomaattisia vannehtimisjärjestelmiä.

Polyesterivanteet

FROMM STARstrap™ polyesterivanteet on kehitetty lukuisiin eri sovelluksiin, joissa laadulle asetetaan korkeat vaatimukset. STARstrap™ takaa kestävän liitoksen, olipa kyse yksinkertaisesta käsikäyttöisestä koneesta tai asiakkaan tarpeita vastaavaksi rakennetusta, täysin automaattisesta vannehtimisjärjestelmästä.

Huolto

Koko Suomen kattava huoltoverkosto

Yhteyshenkilöt

Timo Olander

Projektimyynti

timo.olander@fromm-pack.fi

040 5400582

Arto Forsström

Huolto

arto.forsstrom@fromm-pack.fi

Juho Hanhisalo

Myynti

juho.hanhisalo@fromm-pack.fi

0400 522788