FINNOS

Sahateollisuuden vallankumouksen työkalut

Tarjoamme sahoille ratkaisuja tukinlajittelusta kuivalajitteluun. Tarkalla mittauksella, optimoinnilla ja tietoon perustuvalla päätöksenteolla parannamme tuotantosi tehokkuutta. Me kehitämme, valmistamme ja tuemme. Kaiken tekemisemme ohjenuorana toimii tavoite sahateollisuuden vallankumouksesta ja hysteerisen kasvun luomisesta asiakkaillemme. Liity menestystarinaan!  

Sahanteollisuuden vallankumouksen työkalut

Finnos Fusion

Meidän lippulaivamme Finnos Fusion-mittari tukinlajitteluun yhdistää edistykselliset laser- ja röntgenmittausteknologiat yhteen. Ohjelmistomme tuottaa kaiken tarvittavan tiedon tukin vastaanottoon ja lajitteluun sekä on helposti liitettävissä erilaisiin sahoilla käytössä oleviin tuotannonohjausjärjestelmiin. Meidän data vähentää sahan hukkaa ja lisää kannattavuutta!

Finnos Optimizer

Finnos Optimizer on röngtentukkimittari sahalinjaan. Optimizer-järjestelmä valitsee tukille parhaan asetteen ja suuntaa tukin oikeaan asentoon. Finnos Optimizer kytkettynä Fusion-mittariin mahdollistavat tukki-tukilta jäljitettävyyden lajittelun ja sahansyötön välillä. Tämän ansiosta pystytään tunnistamaan ja poistamaan prosessista yksittäiset pullonkaulat.

Finnos Board Scanner

Poikittain laaduttava lautaskanneri hyödyntää nykyaikaisimpia skannaustekniikoita, ja huippuluokan tekoäly havaitsee viat nopeasti ja tehokkaasti jokaiselta sivulta ilman saheen kääntöä. Lautaskanneri yhdistettynä tukkiskanneriin mahdollistaa sormenjälkiteknologian käytön.

Jyri Smagin

Myyntijohtaja

+358 44 242 3989

jyri.smagin@finnos.fi

Jere Heikkinen

Toimitusjohtaja

+358 44 336 8652

jere.heikkinen@finnos.fi

Juha Alatalo

Teknologiajohtaja

+358 44 336 8650

juha.alatalo@finnos.fi

Jani Alatalo

Asiakaskokemusjohtaja

+358 50 541 3671

jani.alatalo@finnos.fi

Tule workshopiimme kuulemaan lisää!