Finnos vanha

KOKONAISUUKSIEN OSAAJA

Tarjoamme sahoille ratkaisuja tukinlajittelusta sahalinjoihin. Tarkalla mittauksella, optimoinnilla ja tietoon perustuvalla päätöksenteolla parannamme tuotantosi tehokkuutta. Me kehitämme, valmistamme ja tuemme. Kaiken tekemisemme ohjenuorana toimii tavoite sahateollisuuden vallankumouksesta ja hysteerisen kasvun luomisesta asiakkaillemme. Liity menestystarinaan!  

https://youtu.be/Wn1BVdGf7EU

Sahanteollisuuden vallankumouksen työkalut

Alta löydät päätuotteemme. Lisätietoa löytyy www.finnos.fi ja meidän tiimiltä.
Finnos Fusion

Meidän lippulaivamme Finnos Fusion-mittari tukinlajitteluun yhdistää edistykselliset laser- ja röntgenmittausteknologiat yhteen. Ohjelmistomme tuottaa kaiken tarvittavan tiedon tukin vastaanottoon ja lajitteluun sekä on helposti liitettävissä erilaisiin sahoilla käytössä oleviin tuotannonohjausjärjestelmiin. Meidän data vähentää sahan hukkaa ja lisää kannattavuutta!

Finnos Optimizer

Finnos Optimizer on röngtentukkimittari sahalinjaan. Optimizer-järjestelmä valitsee tukille parhaan asetteen ja suuntaa tukin oikeaan asentoon. Finnos Optimizer kytkettynä Fusion-mittariin mahdollistavat tukki-tukilta jäljitettävyyden lajittelun ja sahansyötön välillä. Tämän ansiosta pystytään tunnistamaan ja poistamaan prosessista yksittäiset pullonkaulat.

AI Planner

Finnoksen tekoälyyn perustuva AI Planner on sahateollisuuden vallankumouksen keskeisimpiä työkaluja. Se on kokonaisvaltainen ratkaisu ohjaamaan tuotantosi arvoketjua metsästä lopputuotteeksi huomioiden jokaisen yksityiskohdan siinä välillä.

Yhteyshenkilöt

Jyri Smagin

Myyntijohtaja

jyri.smagin@finnos.fi

+358 44 242 3989

Jere Heikkinen

Toimitusjohtaja

jere.heikkinen@finnos.fi

+358 44 336 8652