FERROPLAN

Teollisuuden erikoiskuljettimet

Ferroplan Oy on Suomen johtava kuljetinratkaisuja suunnitteleva, valmistava ja huoltava yritys. Teollisuuden keskiössä sijaitsevat kuljettimet ovat elintärkeä osa tuotannon tehokkuutta, ja Ferroplanin ratkaisut automatisoivat ja optimoivat materiaalien virtauksen tehden toiminnasta tuottavaa ja turvallista. Ferroplanin sitoutuminen asiakkaidensa menestykseen näkyy myös palveluissa ja huollossa; Ferro Care tarjoaa luotettavat varaosat ja huoltopalvelut, samalla räätälöiden huoltosopimukset asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ei mitään rimpuloita

Palvelut

Ferroplan suunnittelee ja valmistaa kuljetinratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Toimialojamme ovat mekaaninen metsä- ja sahateollisuus, sisälogistiikka, OEM ja muu teollisuus.

Tuotteet

Ferroplanin tuoteportfolioon kuuluvat erilaiset kuljettimet, kuten hihna-, ketju-, rulla-, kouruhihna- ja ruuvikuljettimet. Erityisesti sahateollisuuden ja mekaanisen metsäteollisuuden kuljetinratkaisuihin tarjoamme varastojärjestelmät, traverssit, mittaus-, sivutuote-, siirto- ja erikoiskuljettimet.

FerroCare

Vahvaan kumppaniin voi luottaa koko tuotteen elinkaaren ajan. FerroCare palvelu on räätälöity vastaamaan kuljettimesi erikoistarpeita, joka mahdollistaa pitkän käyttöiän. Jos ongelmia ilmenee, haluat avun olevan lähellä ilman pitkiä tuotantoseisokkeja. Kun tarvitset huoltopalveluita, tai sinulla on muuta kysyttävää kuljetinratkaisuista, autamme mielellämme.

Jyrki Rusinen

Sales Manager
Sawmills and Forest Industry

+358 (0)40 8449 069

jyrki.rusinen@ferroplan.fi

 

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijamme Aulangolle!