Beckhoff Automation

Beckhoffin automaatioratkaisut tehostavat ja yksinkertaistavat puuteollisuuden tuotantoprosesseja

Beckhoff Automation Oy tarjoaa puuteollisuudelle kattavia PC-pohjaisia automaatioratkaisuja, jotka parantavat tuotantoprosessien tehokkuutta ja joustavuutta. Beckhoffin järjestelmät mahdollistavat koneiden ja tuotantolinjojen integroidun ohjauksen, mikä vähentää kustannuksia ja yksinkertaistaa huoltoa. EtherCAT-kenttäväylä ja TwinCAT-ohjelmistot mahdollistavat nopean ja tarkasti synkronoidun tiedonsiirron sekä reaaliaikaisen valvonnan. Beckhoffin ratkaisut ovat nykyaikaisia tukien AI- ja koneoppimistekniikoita sekä IoT- ja teollisen internetin sovelluksia, mikä lisää tuotannon optimointimahdollisuuksia.

Tuotteet

MX-System by Beckhoff Automation

Ainutlaatuinen modulaarinen automaatiojärjestelmä, ohjauskaapittomasti ja IP67-suojauksella. Yksinkertaistaa suunnittelua, pienentää tilantarvetta, varaosien määrää ja kaapelireittejä. Kestävä ja kompakti plug-and-play -ratkaisu jossa turvallisuus, diagnostiikka ja sähkösuojatoiminnot ovat integroituna.

Konenäkö- ja koneoppiminen teollisissa käyttökohteissa

Laajentunut TwinCAT Vision tuoteperhe hyödyttää kunnossapitoa, laadunvarmistusta ja tuotantoa. Beckhoffin konenäkötarjontaan kuuluvat nyt myös kamerat, valaistus- ja optiikkakomponentit, jotka muodostavat täydellisen kokonaisuuden konenäkösovelluksille.

Uutuudet

Liikkeenohjaus ja AI: Beckhoffin TwinCAT 3 Machine Learning -tuoteperhe integroi koneoppimisen suoraan ohjaustasolle, tarjoten modulaarisia laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja. Tämä mahdollistaa AI-mallien reaaliaikaisen hyödyntämisen ilman lisälaitteita, parantaen laadunvalvontaa ja ennakoivaa kunnossapitoa. Beckhoff tarjoaa myös laajan valikoiman liikkeenohjaustuotteita tarkkuutta ja tehokkuutta vaativiin automaatio- ja robotiikkasovelluksiin sekä innovatiivisia kuljetusjärjestelmiä, jotka tehostavat tuotteiden käsittelyä.

Janne Suhonen

Avainasiakaspäällikkö

+358 400 601 223

j.suhonen@beckhoff.com

 

Jussi Piispanen

Aluemyyntipäällikkö, Hyvinkää

+358 44 5519 645

j.piispanen@beckhoff.com

 

Marko Päivärinta

Avainasiakaspäällikkö

+358 50 5262968

m.paivarinta@beckhoff.com

Tule workshopiimme kuulemaan lisää!