ANDRITZ

Edistykselliset tukkien varastointi-, kuorinta- ja haketusratkaisut sahateollisuuteen

ANDRITZ on yksi maailman johtavia metsäteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sahateollisuudelle ANDRITZ tarjoaa haketus- ja kuorintaratkaisuja sekä edistyksellistä nosturiteknologiaa.

Kehitämme sahojen tarpeisiin jatkuvasti uusia pelkkahakkuri- ja profilointiteknologioita sekä prosessioptimointeja, joiden avulla parannamme haketuksen laatua ja kuorintatuloksia. Lisäksi toimitamme ympäristöystävällisiä tukkien varastointiratkaisuja uusimpia digitaalisia innovaatioita hyödyntäen.

Tuotteemme

Edistykselliset kuorinta- ja haketusratkaisut

Kehitämme sahojen tarpeisiin jatkuvasti uusia pelkkahakkurija profilointiteknologioita sekä prosessioptimointeja. Yhdessä eri puolilla maailmaa olevien asiakkaidemme kanssa parannamme haketuksen laatua ja kuorintatuloksia.Teräjärjestelmiämme käyttävät asiakkaamme ovat johtavassa asemassa metsäteollisuudessa.

Nosturiteknologiaa tukkien varastointiin

Toimitamme edistyksellisiä tukkien varastointiratkaisuja vuosikymmenten kokemuksella uusimpia digitaalisia innovaatioita hyödyntäen. Nosturiteknologiallamme on mahdollista vähentää päästöjä sekä saavuttaa merkittäviä taloudellisia säästöjä.

lorem Ipsum

Jarno Kämäräinen

Director, Crane Sales
Wood Processing

+358 40 860 6930

jarno.kamarainen@andritz.com

 

Sami Suvanto

Product Manager
Wood Processing Services

+358 40 860 6720

sami.suvanto@andritz.com

Tule workshopiimme kuulemaan lisää!